Forsendelse og levering

Alle vores pakker sendes fra Frankrig til den europæiske zone. 

Levering til det franske fastland, Korsika, Monaco, Schweiz og medlemslandene i Den Europæiske Union. Vi råder dig til at samle dine indkøb i en ordre. Vi kan ikke nødvendigvis samle to adskilte ordrer, og du bliver nødt til at betale porto for hver af dem. Vi forsøger at tage særlig vare på alle vores pakker, for at de kan leveres på passende vis, samtidig med at vi forsøger at tage højde for miljøpåvirkninger (ingen unødvendig emballage, genbrug af beskyttelse osv.). Uanset den valgte forsendelsesmetode vil vi så hurtigt som muligt angive et link, der gør det muligt for dig at følge din pakkes levering online. Vores priser er faste, hvilket betyder, at omkostningerne ved levering ikke vil ændre sig uanset antallet af produkter, din ordre måtte omfatte. Forsendelsesomkostninger inkluderer emballage, håndtering og porto.

Levering og fragtfirma:

Vi sender inden for 48 timer efter at have modtaget og godkendt din ordre. Generelt modtager du din pakke inden for 4-10 dage. Vi er ikke ansvarlige for fragtfirmaets forsinkelser. Fast gebyr på 9,90 €

International levering:

For lande uden for Den Europæiske Union såvel som DOM-TOM (de franske oversøiske departementer og territorier). For ordrer uden for Europa leverer vi fra Japan. Vi sender inden for 48 timer efter at have modtaget og godkendt din ordre. Normalt modtager du din pakke inden for 4-12 dage. Vi leverer med EMS + mulighed for at følge din ordre. Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige, hvis din pakke bliver underlagt toldgebyrer, du skal selv betale gebyrerne. Fast pris på 29,90 €

Leveringstid:

De bestilte produkter, hvor tilgængelighed vises som “På lager“, afsendes inden for 24 eller 48 timer efter modtagelse af betaling til den adresse, der er angivet af køberen. De bestilte produkter, hvis tilgængelighed vises som “Tilgængelig efter bestilling“, afsendes inden for 15 til 30 dage efter modtagelse af betaling til den adresse, der er angivet af køberen. havfruehale vil gøre alt for at opfylde de tidligere på sitet nævnte leveringstider i overensstemmelse med vores generelle købevilkår, og det kan være nødvendigt at foretage dellevering i tilfælde af forsinket levering fra leverandører, der forhindrer os i en samlet forsendelse til tiden.

Råd ved leveringen af din pakke:

Trin 1:

Hvis fragtmanden leverer en pakke i meget dårlig stand eller med brud, hvor fragtfirmaets tape indikerer, at denne har været åbnet under transporten. Kun et råd: Nægt at modtage pakken, så den sendes tilbage til havfruehale, og kontakt os for at underrette os. Marker på selskabets følgeseddel årsagen til, at du har nægtet at modtage, fx: Pakke nægtet da i meget dårlig stand, og underskriv. Hvis pakken accepteres på trods af ovenstående råd, så påtager havfruehale sig intet ansvar for evt. tvist.

Trin 2:

Når fragtmanden ankommer hos dig, og overdrager dig pakken, anses det, at du åbner pakken for at kontrollere, som en accept af pakken. Mange mennesker markerer samtidigt at have underskrevet “med forbehold for udpakning”, men det betyder intet, og derudover har det ingen juridisk værdi.

Trin 3:

Underskriv aldrig uden at have truffet din beslutning, i henhold til påkommende tilfælde.