Vi anbefaler at begynde brugen fra 6 år, hvis dit barn er god til at svømme. Husk altid at ledsage og overvåge dit barn, når han/hun bruger havfruehalen.

Ikke egnet til børn under 6 år.

Må kun bruges i vand, hvor barnet kan bunde og er under opsyn af en voksen.

Her er de vigtige trin, du skal beherske, før du kan svømme med en havfruehale.

Flyde på ryggen i 30 sekunder: Det er vigtigt at være i stand til at slappe af og hvile trygt i vandet, hvis du er træt.

Lave spiralen: Kunne vende rundt, bevare kontrollen og være komfortabel i vandet.

Svømme 25 meter: At kunne svømme og trække vejret ordentligt uden hjælp.

Svømme som en delfin på maven: Dette er den grundlæggende bevægelse, der er nødvendig for at svømme med en havfruehale. Svømmere skal beherske disse ting, før man tager en havfruehale på.

Svømme som en delfin på ryggen.

Dette produkt er underlagt særlige advarsler og sikkerhedsanvisninger

Bemærk: Ikke egnet til børn under 6 år. Må kun bruges i vand, hvor barnet kan bunde og er under opsyn af en voksen.

Må kun bruges af en erfaren svømmer og under opsyn af en voksen.

Til brug i poolen. Start forsigtigt med delfinsvømning uden monofinnen. Når du og din vejleder er veltilpasse, kan du tage din havfruehale på. Øv igen, og sørg for, at du føler dig sikker med havfruehalen, før du bevæger dig væk fra poolens kant. Må ikke anvendes i bølger eller hurtig strøm.

Må ikke anvendes som sikkerhedsvest.

Du må aldrig bøje monofinnen med al din vægt, eller bøje den på poolens bund, da den kan gå i stykker.

Alle Abyss havfrueprodukter er beregnet til rekreative formål og bør kun anvendes af erfarne svømmere. Alle børn skal være ledsaget og under opsyn af en voksen.

Køber og / eller bruger påtager sig ethvert ansvar for alle legemsbeskadigelser og for lovlig og korrekt brug af Abyss Mermaid produkter.

Anvendelse af et Abyss Mermaid produkt på nogen måde eller sammen med noget andet produkt, der ikke er godkendt af Abyss Mermaid, er strengt forbudt.

Produkter og lagerbeholdning 

Hvad er en havfruehale?

En havfruehale er badedragtstof, der er kombineret med en enkelt, stor finne, kaldet en monofinne, for at lave en funktionel havfruehale.

Monofinnen har form som en finne og fastgøres på fødderne.

Vores monofinne består af to dele, en plastdel, som har form som en finne, som udgør fladen, og den anden del der er lavet af neopren (dykker- eller surfdragt), der dækker plastdelen. Man trækker monofinnen gennem de to huller i neoprenen som overtrækssko. Fødderne bliver så samlet i en enkelt svømmefod, som man kalder en monofinne. Den er ganske behagelig og nem at fjerne, fordi den del, der dækker foden, er af neopren og ikke plastik eller silikone.

En havfruehalebadedragt – Dragten som man kan tage på, og som giver en udseende som en havfrue.
Disse to dele forenes og danner havfruehalen. Vores havfruehale er både fleksibel og stærk. Den har en særlig åbning i bunden, så man nemt kan fjerne monofinnen og gå. Stoffet er fremstillet af spandex og polyester som badetøj.

Fra hvilken alder kan man svømme med monofinnen?

Vi anbefaler at begynde brugen fra 6 år, hvis dit barn er god til at svømme. Husk altid at ledsage og overvåge dit barn, når han/hun bruger havfruehalen.

Hvordan vedligeholder man havfruehalen?

Pas på friktion mellem ru overflader og din havfruehale, da du risikerer at beskadige den.

Som alt andet fint stof (vores havfruehaler er af samme materiale som badetøj), har din havfruehale brug for særlig omhu for at undgå skader og misfarvning. For at forhindre slid på din havfruehale, skal du undgå at gnide din hale mod ru overflader, som fx bunden af ​​en swimmingpool.

Opbevar dit udstyr tørt efter brug. Udsæt ikke din monofinne for direkte sol.

Vask kun i hånden. Vend vrangen ud på halen, og håndvask forsigtigt ved brug af et mildt vaskemiddel. I stedet for at presse eller gnide, vend da i stedet tøjet blidt rundt i vandet. Efter skylning må du ikke vride tøjet, da det kan beskadige pailletterne og motivet. Skyl tøjet i koldt vand, og læg det fladt på et håndklæde. Absorber vand med håndklædet, hæng op, og lad det dryppe af.

Bøj aldrig monofinnen med hele din vægt, den kan gå i stykker. Undgå at hoppe på fast grund med din havfruehale. Når du er i vandet, støt dig da ikke på din havfruehale, din vægt kan ødelægge eller bøje den.